viernes, 15 de mayo de 2015

Kool Aid Meringues/Merengues de Kool-Aid

KOOL AID MERINGUES


Recipe from www.smartschoolhouse.com

Kool-Aid makes everything more fun! Did you happen to see my Kool-Aid Candy Dots? Click HERE if you missed it (you simply have to see it!). Well, since my kids enjoyed those so much, my mind got to thinking about how I could make more Kool-Aid inspired treats. I teased about these cookies on Instagram at the beginning of the month, did you see that? The only rule when it comes to me in the kitchen is this:
The recipe has to be easy! Trust me, these Kool-Aid Meringues are easy peasy lemon squeezy. Plus, they are so tasty…



Ingredients


4 egg whites
1/2 tsp of Cream of Tartar
1 cup of sugar
Kool-Aid packets in your flavors of choice


Instructions



  1. Using an electric mixer, whip the egg whites until they become frothy (you will see lots of little bubbles).
  2. Next, add your sugar in small amounts.
  3. Finally, mix in the cream of tartar.
  4. Continue to whip the mixture until it gets stiff (meaning that it holds a shape when stopped).
  5. Depending on how many Kool-Aid flavors you wish to use, separate your mixture into even parts using small bowls.
  6. Add the Kool-Aid powder 1/2 tsp at a time until the desired color is reached.
  7. Remember, the Kool-Aid powder is potent, so a little goes a long way!
  8. Prepare your baking sheet with a layer of foil covered with non-stick spray, as seen below.
  9. Create an easy meringue cookie shape using either: Wilton’s Cake Decorating set, ziplock baggies with the tip removed, or using rounded spoonfuls.
  10. Place the Kool Aid Meringues into the oven pre-heated to 225 degrees.
  11. Bake them at this low temperature for about 45 minutes or until the tops become a little brown.
  12. Once they are completely cooled, they will harden and be ready to eat! Some will be sour, some will be sweet, but they will ALL be super cool!
  13. The neatest part about these meringue cookies are the shape because meringues are so recognizable. So, I highly recommend using the Wilton’s decorating set I mentioned above. However, your kids will still think that you are a pretty big deal no matter what shape they are served in. Depending on the age of your kids, they can make the cookies themselves once you’ve prepared the mixture! Older kids are more than capable of using the cake decorating set and tips, but maybe they have another plan in their head that would be just as neat. Have fun!


MERENGUIES DE KOOL AID 


Kool-Aid hace que todo sea más divertido. ¿te quedas a ver la receta de los suspiro? Es super fácil y te encantará, sobre todo a los pequeños de la casa. Ideal para fiestas y celebraciones. 

Ingredientes:



4 claras de huevo
1/2 cucharadita de cremor tártaro
1 taza de azúcar
Varios paquetes de Kool-Aid en los sabores de tu elección.


Preparación:



  1. Con una batidora eléctrica, batir las claras de huevo hasta que se conviertan en espuma (verá un montón de pequeñas burbujas).
  2. A continuación, agregue el azúcar en pequeñas cantidades.
  3. Luego, agregue a la mezcla el cremor tártaro.
  4. Continuar batiendo la mezcla hasta que se forme una espuma más consistente (es decir que no se modifique la forma de las claras al terminar de batir)
  5. Según la cantidad de sabores Kool-Aid que desee utilizar, separar la mezcla utilizando pequeños cuencos.
  6. Agregue el Kool-Aid en polvo, apróximadamente 1/2 cucharadita hasta que se alcance el color deseado.
  7. Recuerde, el polvo de Kool-Aid es potente, así que debes agregarlo poco a poco en cada uno de los cuencos.
  8. Prepara tu bandeja de horno con una capa de papel de aluminio cubierto con aerosol antiadherente.
  9. Crea formas fáciles con el merengue. Puedes utilizar el set de Decoración de Pasteles de Wilton. En caso de no tener los picos decorativos lo puedes hacer con bolsitas ziplock removiendo la punta de uno de sus extremos y usarla como manga, o con el uso de cucharas redondas.
  10. Lleva los merenguies al horno previamente calentado a 225 grados. 
  11. Hornéalos a baja temperatura por apróximadamente 45 minutos o hasta que los picos del merengue tomen una tonalidad dorada.
  12. Una vez que estén completamente fríos y se endurecen estarán listos para comer! Algunos, dependiento de los sabores escogidos se sentirán más dulces o más ácidos. ¿Pero ahí está la diversión no? ¡Diviértete!

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